V oddaji gostimo kitarista Jureta Cerkovnika, ki že več let živi in umetniško deluje v Zürichu v Švici. V poletnih mesecih se redno vrača v Slovenijo, kjer kot pedagog sodeluje na kitarskem festivalu v Postojni. 14. julija se s samostojnim recitalom predstavlja na koncertnem odru v Cankarjevem domu v Ljubljani. Ob tej priložnosti je Jureta Cerkovnika pred radijski mikrofon povabila Anamarija Štukelj Cusma.

"Na Dunaju smo razmišljali samo o tem, kako biti čim boljši v inštrumentu, kako čim bolj razumeti glasbo, ki jo igraš. V Zürichu pa te kmalu pripravijo do tega, da razmišljaš, kako boš nadaljeval življenje po študiju."

V oddaji gostimo kitarista Jureta Cerkovnika, ki že več let živi in umetniško deluje v Zürichu v Švici. V poletnih mesecih se redno vrača v Slovenijo, kjer kot pedagog sodeluje na kitarskem festivalu v Postojni. Jutri ob 21h pa se bo s samostojnim recitalom predstavil tudi na koncertnem odru v Cankarjevem domu v Ljubljani. Ob tej priložnosti je Jureta Cerkovnika pred radijski mikrofon povabila Anamarija Štukelj Cusma. Vabljeni k poslušanju.

Anamarija Štukelj Cusma