Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Jazz session

5 epizod

5 epizod


Koncerti iz mednarodne ponudbe Evropske zveze radijskih postaj (EBU – European Broadcasting Union)


05. 03. 2024

UMO Jazz Orchestra & Robben Ford

Finski nacionalni jazzovski orkester je združil moči s kitarsko legendo Robbenom Fordom. Fordove skladbe je priredil umetniški vodja orkestra Ed Partyka.


28. 12. 2022

Ars in Drama - Tadej Tomšič Institution

Plošča "Orion" je čakala na predstavitev skoraj tri leta, vsled epidemije. Tako smo v okviru cikla Ars in Drama predstavili kar dvojni Tomšičev projekt, Orion (slovenske popevke v jazzovski preobleki) in Flying Start (še ne izdana plošča z novimi kompozicijami).


20. 12. 2022

Nostalgia Cubana - Ariel Bringuez

Kubanski glasbeniki, posneti oktobra v studiu Severnonemškega radia NDR: Ariel Bringuez, saksofon Javier Sánchez, kitara Rubén Carles, bas Pablo Gutiérrez, klavir Fede Marini, drums


14. 12. 2022

Jazz Ars All Stars - Home Run

Na slovenski jazzovski sceni že nekaj časa ni težko prepoznati saksofonista Lenarta Krečiča. Z izjemnim tonom na tenorju, širokim poznavanjem jazza in glasbe nasploh (pa tudi fizike in akustike!), domiselno in inteligentno improvizacijo ter osebno karizmo je v samem vrhu jazzistov pri nas. Poslušajte koncert Krečičeve zasedbe Home Run in nove plošče All Is Well.


26. 10. 2022

Rita Payés Roma & WDR Big Band

Skozi mednarodno izmenjavo EBU smo od kolegov z Zahodnonemškega Radia pridobili koncert njihovega hišnega orkestra, WDR Big Banda. Kot gostja je nastopila mlada pozavnistka in pevka Rita Payés Roma.


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt