Teden ljubiteljske kulture, ki bo ob letošnjem letu evropske kulturne dediščine v znamenju folklorne dejavnosti, že petič po vrsti prinaša predstave, koncerte, razstave, okrogle mize in pogovore po vsej Sloveniji in v zamejstvu. Ob tej priliki bomo z gosti iz Ljubljane, Trsta in Celovca spregovorili o pomenu ljubiteljske kulture za osebnostno rast posameznika in za krepitev narodove zavesti o snovni in nesnovni kulturni dediščini.

Z gosti iz Ljubljane, Trsta in Celovca o pomenu ljubiteljske kulture za osebnostno rast in krepitev narodove zavesti o snovni in nesnovni dediščini.

Teden ljubiteljske kulture, ki bo ob letošnjem letu evropske kulturne dediščine v znamenju folklorne dejavnosti, že petič po vrsti prinaša predstave, koncerte, razstave, okrogle mize in pogovore po vsej Sloveniji in v zamejstvu. Ob tej priliki bomo z gosti iz Ljubljane, Trsta in Celovca spregovorili o pomenu ljubiteljske kulture za osebnostno rast posameznika in za krepitev narodove zavesti o snovni in nesnovni kulturni dediščini.

Žiga Bratoš