Zborovski panoptikum

Oratorijski zbor Glasbene matice in Zborovska evrovizija 2017

Gospe in gospodje, dobrodošli ob spremljanju prve oddaje nove sezone! A stara se še ne dá!: poleti je odmevala kopica pomembnih dogodkov, zato se bomo najprej ozrli čez ramo, 3. in 4. soboto pa bomo že stopali vštric s prireditvami. 21. septembra bo namreč ob nekdanji črti soške fronte zvenel Festival Zbogom, orožje, pozdravljena, pesem! […]

Zborovski panoptikum

30 let Mešanega pevskega zbora Adoramus

Dragi poslušalci, med počitnicami lahko še enkrat slišite najbolj odmevne Zborovske panoptikume zadnje sezone. Niz bomo nadaljevali in sklenili z oddajo, ki ste jo prvič lahko slišali na začetku julija in v kateri smo predstavili bogatih 30 let logaškega Mešanega zbora Adoramus. Gost je bil dirigent Marjan Grdadolnik.

Zborovski panoptikum

Majda Hauptman

Med počitnicami lahko še enkrat slišite najbolj odmevne Zborovske panoptikume zadnje sezone. Niz bomo nadaljevali z oddajo, ki ste jo prvič lahko slišali 3. junija in v kateri smo gostili zborovodkinjo, pedagoginjo in nekdanjo glasbeno urednico na Radiu Slovenija, Majdo Hauptman.

Zborovski panoptikum

Najbolj odmevne oddaje zadnje sezone

Dragi poslušalci, med počitnicami lahko še enkrat slišite najbolj odmevne Zborovske panoptikume zadnje sezone. Niz bomo nadaljevali z oddajo, ki ste jo prvič lahko slišali 6. maja in v kateri smo predstavili delavnici TENSa, Evropske zveze profesionalnih pevskih zborov.

Zborovski panoptikum

Dekliški pevski zbor sv. Stanislava

Med počitnicami lahko še enkrat slišite najbolj odmevne Zborovske panoptikume zadnje sezone. Niz bomo nadaljevali z oddajo, ki ste jo prvič lahko slišali 17. junija, in v kateri smo gostili Dekliški zbor sv. Stanislava pred odhodom na Svetovni zborovski simpozij. Simpozij namreč prav danes odpira svoja vrata, tokrat v Barceloni.