Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Oddaljeni zvočni svetovi

4 epizod

4 epizod


O glasbi in kulturi tujih ljudstev.


6. 8. 2022

Zvenenja izročil 5

V poletnem času se zset nekoliko bolj sproščeno srečujemo z izjemnimi zvočnimi primeri različnih kultur z vsega sveta. Srečujemo se z različnimi časi in prostori, ki pa nas bogatijo s spoznanji o preteklosti človeške kulture, prepričanj in razumevanja življenja. V peti oddaji iz cikla poslušamo glasbo iz Bangladeša, Gabona, Gvadelupa, Japonske, Koreje in Uzbekistana.


30. 7. 2022

Zvenenja izročil 4

V poletnem času se spet nekoliko bolj sproščeno srečujemo z izjemnimi zvočnimi primeri različnih kultur z vsega sveta. Srečujemo se z različnimi časi in prostori, ki pa nas bogatijo s spoznanji o preteklosti človeške kulture, prepričanj in razumevanja življenja. V četrti oddaji iz cikla poslušamo glasbo iz Azerbajdžana, Indije, Kameruna, s Korzike in Sardinije in iz Peruja.


23. 7. 2022

Oddaljeni zvočni svetovi

V poletnem času se zopet nekoliko bolj sproščeno srečujemo z izjemnimi zvočnimi primeri različnih kultur z vsega sveta. Srečujemo se z različnimi časi in prostori, ki pa nas bogatijo s spoznanji o preteklosti človeške kulture, prepričanj in razumevanja življenja. V tretji oddaji iz cikla poslušamo glasbo iz Benina, Bolivije, Indonezije, Irana, Kitajske in Zimbabveja.


16. 7. 2022

Zvenenja izročil 2

V poletnem času se zopet nekoliko bolj sproščeno srečujemo z izjemnimi zvočnimi primeri različnih kultur z vsega sveta. Srečujemo se z različnimi časi in prostori, ki pa nas bogatijo s spoznanji o preteklosti človeške kulture, prepričanji in razumevanjem življenja. V drugi oddaji iz cikla poslušamo glasbo iz Demokratične republike Kongo, Kolumbije, Laosa, Madžarske, Pakistana, Paragvaja in Senegala.


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt