Edward Snowden in Chelsea Manning sta verjetno najbolj znana žvižgača na svetu. Toda kaj pomeni biti žvižgač v Sloveniji, kdo so slovenski žvižgači, kako opozarjajo na napake v svojem delovnem okolju, kakšen je njihov položaj oziroma usoda in kaj bi lahko naredila država, da bi jih zaščitila, to je le nekaj vprašanj, na katera so odgovorili avtorica knjige Žvižgači, mediji in korupcija dr. Alma Sedlar, žvižgalka Marjana Mrak ter zdravnik dr. Erik Brecelj – v pogovoru v živo z Markom Goljo. Vabljeni k poslušanju tukaj in zdaj.

Gostje: avtorica knjige Žvižgači, mediji in korupcija dr. Alma Sedlar, žvižgačka Marjana Mrak ter zdravnik dr. Erik Brecelj.

Edward Snowden in Chelsea Manning sta verjetno najbolj znana žvižgača na svetu. Toda kaj pomeni biti žvižgač v Sloveniji, kdo so slovenski žvižgači, kako opozarjajo na napake v svojem delovnem okolju, kakšen je njihov položaj oziroma usoda in kaj bi lahko naredila država, da bi jih zaščitila, to je le nekaj vprašanj, na katera bodo odgovorili avtorica knjige Žvižgači, mediji in korupcija dr. Alma Sedlar, žvižgačka Marjana Mrak ter  zdravnik dr. Erik Brecelj – v pogovoru v živo z Markom Goljo. Nikar ne zamudite.

ARS