Z vsakim dnem so volitve bližje in zato bo tema oddaje Arsov forum kultura v programih slovenskih političnih strank. V oddaji so sodelovali Samo Bevk (predsednik Sveta socialnih demokratov za kulturo), dr. Dragan Matić (vodja odbora za kulturo Stranke modernega centra), poslanka Nove Slovenije Ljudmila Novak, v imenu Desusa minister za kulturo mag. Anton Peršak, nato dr. Vasko Simoniti (predsednik Odbora za kulturo pri Strokovnem svetu Slovenske demokratske stranke), pa Tomaž Simetinger, ki je pri Listi Marjana Šarca zadolžen za področje kulture, in poslanka Levice Violeta Tomič.

Sodelujejo: Samo Bevk, dr. Dragan Matić, Ljudmila Novak, mag. Anton Peršak, dr. Vasko Simoniti, dr. Tomaž Simetinger in Violeta Tomič.

Z vsakim dnem so volitve bližje in zato bo tema oddaje Arsov forum kultura v programih slovenskih političnih strank. V oddaji bodo sodelovali Samo Bevk (predsednik Sveta socialnih demokratov za kulturo), dr. Dragan Matić (vodja odbora za kulturo Stranke modernega centra), poslanka Nove Slovenije Ljudmila Novak, v imenu Desusa minister za kulturo mag. Anton Peršak, nato dr. Vasko Simoniti (predsednik Odbora za kulturo pri Strokovnem svetu Slovenske demokratske stranke), pa dr. Tomaž Simetinger, ki je pri Listi Marjana Šarca zadolžen za področje kulture,  in poslanka Levice Violeta Tomič, z njimi se bo pogovarjal, v živo, Marko Golja. Nikar ne zamudite.

Marko Golja