V oddaji Arsov forum se bomo tokrat posvetili otrokom in mladoletnim beguncem, ki prihajajo k nam z območij vojn in revščine. Kako in kdo skrbi za to najbolj ranljivo skupino, ki je videla in doživela stvari, ki si jih mi največkrat ne moremo niti zamisliti? Kako in s čim lahko blažimo njihove občutke strahu, izgube in žalosti? Temo bodo skušali osvetliti gostje v oddaji: predsednica Slovenske filantropije in otroška psihiatrinja dr. Anica Mikuš Kos, Faila Pašić Bišić, direktorica društva UP in častna ambasadorka medkulturnega dialoga, in Primož Jamšek, odgovoren za terenski odziv in vključevanje prostovoljcev pri Slovenski filantropiji. Pripravlja Aleksander Čobec.

V oddaji Arsov forum se bomo tokrat posvetili otrokom in mladoletnim beguncem, ki prihajajo k nam z območij vojn in revščine. Kako in kdo skrbi za to najbolj ranljivo skupino, ki je videla in doživela stvari, ki si jih mi največkrat ne moremo niti zamisliti? Kako in s čim lahko blažimo njihove občutke strahu, izgube in žalosti?

Temo bodo skušali osvetliti gostje v oddaji: predsednica Slovenske filantropije in otroška psihiatrinja dr. Anica Mikuš Kos, Faila Pašić Bišić, direktorica društva UP in častna ambasadorka medkulturnega dialoga, in Primož Jamšek, odgovoren za terenski odziv in vključevanje prostovoljcev pri Slovenski filantropiji.

Aleksandra Saška Gruden