?Živimo v obdobju vsesplošnega zmanjševanja zaupanja v javne storitve in neprikritih poskusov razgraditve javnih družbenih servisov. V tem obdobju RTV Slovenija tem bolj potrebuje institut varuha kot enega izmed vogalov, ki podpirajo zavezanost javnosti,? je v svoji viziji zapisala varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski. Kaj lahko k večjemu zaupanju javnosti, tudi v program Ars, pripomore institut varuha? Kako se RTV Slovenija odziva na mnenja poslušalcev? Koliko je opredeljena funkcija varuhinje? To je nekaj vprašanj, ki jih bomo živo naslovili na varuhinjo in pregledali mnenja poslušalcev.

Kaj lahko k večjemu zaupanju javnosti, tudi v program Ars, pripomore institut varuha? Kako se RTV Slovenija odziva na mnenja poslušalcev?

»Živimo v obdobju vsesplošnega zmanjševanja zaupanja v javne storitve in neprikritih poskusov razgraditve javnih družbenih servisov. V tem obdobju RTV Slovenija tem bolj potrebuje institut varuha kot enega izmed vogalov, ki podpirajo zavezanost javnosti,« je v svoji viziji zapisala varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski. Kaj lahko k večjemu zaupanju javnosti, tudi v program Ars, pripomore institut varuha? Kako se RTV Slovenija odziva na mnenja poslušalcev? Koliko je opredeljena funkcija varuhinje? To je nekaj vprašanj, ki jih bomo v živo naslovili na varuhinjo in pregledali mnenja poslušalcev.

Aleksander Čobec