8. novembra je Evropska radiotelevizijska zveza začela kampanjo Podprimo dobre medije. Z omenjeno kampanjo želi EBU v javnosti poudariti pozitiven vpliv delovanja javnih medijev v družbi. Ta vpliv je bila tudi ena izmed tem tokratne oddaje, seveda pa je bil pogovor priložnost za premislek ali sugestijo, kako bi lahko bila javna RTV še boljša. V pogovoru so sodelovali generalna direktorica Cankarjevega doma Uršula Cetinski, književnik in filmski režiser Vinko Möderndorfer, raziskovalka na Mirovnem inštitutu Brankica Petković in prevajalec ter publicist Jaroslav Skrušný, z njimi se je pogovarjal, v živo, Marko Golja. Vabljeni k poslušanju tukaj in zdaj.

8. novembra je Evropska radiotelevizijska zveza začela kampanjo Podprimo dobre medije. Z omenjeno kampanjo želi EBU v javnosti poudariti pozitiven vpliv delovanja javnih medijev v družbi.

8. novembra je Evropska radiotelevizijska zveza začela kampanjo Podprimo dobre medije. Z omenjeno kampanjo želi EBU v javnosti poudariti pozitiven vpliv delovanja javnih medijev v družbi. O tem pozitivnem vplivu se bomo pogovarjali v današnji oddaji, seveda pa bo pogovor tudi priložnost za premislek ali sugestijo, kako bi lahko bila javna RTV še boljša. V pogovoru bodo sodelovali generalna direktorica Cankarjevega doma Uršula Cetinski, književnik in filmski režiser Vinko Möderndorfer, raziskovalka na Mirovnem inštitutu Brankica Petković in prevajalec ter publicist Jaroslav Skrušný, z njimi se bo pogovarjal, v živo, Marko Golja. Nikar ne zamudite.

Marko Golja