Program Ars že 25 let razpisuje natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Nagrajena dela lahko zdaj prebirate v knjigi Valovi kratkih zgodb, ki je izšla pri LUD-u Literatura, poslušate v interpretaciji igralcev in igralk na 1. in 3. programu Radia Slovenija v oddaji Literarni nokturno, med vožnjo na mestnih in primestnih avtobusih LPP-ja, Saška Rakef in Alen Jelen s sodelavci pa sta jih ob izidu knjige predstavila v Literarnem večeru na 32. Slovenskem knjižnem sejmu.
Scenarij: Saška Rakef Perko, režiser: Alen Jelen, glasbena oblikovalka: Darja Hlavka Godina, tonski mojster: Nejc Zupančič, igralci: Nejc Cijan Garlatti, Robert Prebil, Lara Janković in Vesna Jevnikar.

scenarij: Saška Rakef Perko
režiser: Alen Jelen
glasbena oblikovalka: Darja Hlavka Godina
tonski mojster: Nejc Zupančič
igralci: Nejc Cijan Garlatti, Robert Prebil, Lara Janković, Vesna Jevnikar
urednik: Matej Juh

prenos s pisateljskega odra

Program Ars že 25 let razpisuje natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Zdaj jih lahko berete v knjigi Valovi kratkih zgodb, ki je izšla pri LUD-u Literatura, poslušate v interpretaciji igralcev in igralk na 1. in 3. programu Radia Slovenija v oddaji Literarni nokturno, med vožnjo na mestnih in primestnih avtobusih LPP-ja, Saška Rakef in Alen Jelen s sodelavci pa jih ob izidu knjige predstavljata v Literarnem večeru.

 

Foto: Ivan Merljak

Matej Juh