Toliko filmov in tako malo časa! Na Liffu se vsako leto v dveh novembrskih tednih zavrti približno 100 celovečercev in 20 kratkih filmov, številka, ki filmske navdušence razveseljuje, lahko pa spodbudi celo tesnobo izbire. V Arsovem forumu so na otvoritveni dan 28. Liffa zato gostovali Simon Popek, ki zadnje desetletje snuje program, svoj izbor najljubših filmov z Liffa – s katerim upamo, da vam bomo olajšali morebitno zagato pri odločanju, katere filme pogledati – bodo utemeljili še programska svetnica Liffa Tina Poglajen ter filmski kritiki in novinarji Marcel Štefančič, jr., Zemira A. Pečovnik in Ingrid Kovač Brus. Vabljeni k poslušanju!

Na fotografiji: Prizor iz filma O telesu in duši režiserke Ildikó Enyedi (2017).

Izbor najljubših filmov z Liffa – s katerim upamo, da vam bomo olajšali morebitno zagato pri odločanju – bodo utemeljili filmski kritiki in novinarji.

Toliko filmov in tako malo časa! Na Liffu se vsako leto v dveh novembrskih tednih zavrti približno 100 celovečercev in 20 kratkih filmov, številka, ki filmske navdušence razveseljuje, lahko pa spodbudi tudi tesnobo izbire. V Arsovem forumu bodo na otvoritveni dan 28. Liffa zato gostovali Simon Popek, ki zadnje desetletje snuje program, svoj izbor najljubših filmov z Liffa – s katerim upamo, da vam bomo olajšali morebitno zagato pri odločanju, katere filme pogledati – bodo utemeljili še programska svetnica Liffa Tina Poglajen ter filmski kritiki in novinarji Marcel Štefančič, jr., Zemira A. Pečovnik in Ingrid Kovač Brus. Vabljeni k poslušanju!

Urban Tarman